Over GOMC
Diensten
Kennis en Ervaring
Kernwaarden
Portfolio
Referenties
Contact
Interim Management

Als Hoofd van de afdeling Milieucommunicatie Stadsdelen Escamp en Wateringse Veld bij de gemeente Den Haag was ik gedurende 1997 tot 2000 verantwoordelijk voor de positionering van de afdeling op de markt. De afdeling had meerdere jaren ondermaats gepresteerd. Een duidelijke focus en richting en de noodzakelijke samenwerkingsverbanden om daartoe te komen ontbraken.

 

Resultaten:

-         De afdeling duidelijk gepositioneerd op de markt. De burgers, het bedrijfsleven en andere belangenorganisaties wisten duidelijk wat ze van de afdeling konden verwachten.

-          De medewerkers veranderd in een team met een klantgerichte en zakelijke instelling. Medewerkers werkten duidelijk en gemotiveerd naar gezamenlijk geformuleerde resultaten toe.

-          De in- (andere afdelingen, teamgenoten) en externe communicatie (naar burgers, bedrijven en belangenorganisaties) verliep gestructureerd.

 

 

“Geertjan heeft zich laten kennen als een gedreven medewerker, die veel originele ideeën had en ook wist te verwezenlijken. De relatie met collega’s en ondergeschikten wist hij op uitstekende wijze te onderhouden en in een relatief korte periode vormde hij een gemotiveerd team aan zijn zijde.“

A.W. van der Linden

Hoofd afdeling Milieucommunicatie Stadsdelen Gemeente Denhaag

 

 
Over GOMCDienstenKennis en ErvaringKernwaardenPortfolioReferentiesContact